Merkwaardig dat Extra Time geen aandacht wil besteden aan de arbitrage die dit seizoen zonder uitzondering extreem voor Club Brugge fluit en vlagt. Je hoeft geen onderzoeksjournalisten te zijn om te zien wat elke observator ziet. Zeker met de getuigenis van een ex-scheidsrechter die toegeeft dat men een tijd niet meer mag fluiten indien je niet voor Club Brugge fluit. De macht van de echte baas van de bond lijkt op een situatie in een corrupt derdewereldland. Met zijn dubbele agenda verzette hij zich ook al tegen het Eurostadion. Staan de sportjournalisten ook al onder loondienst van Brugge? De arbitrage fluit zo extreem dat je stilaan in een complottheorie begint te geloven. Dit kan geen toeval zijn.

Al uw reacties en sportgerelateerde zoekertjes zijn welkom bij Sport/Voetbalmagazine, Raketstraat 50 bus 5, 1130 Brussel of via e-mail : sportmagazine@roularta.be. De redactie behoudt zich het recht voor teksten in te korten of te weigeren. De schrijver moet zijn naam en woonplaats vermelden.

Reageren op dit artikel kan u door een e-mail te sturen naar lezersbrieven@knack.be. Uw reactie wordt dan mogelijk meegenomen in het volgende nummer.

Partner Content