Live Herlees: Vincenzo Nibali boekt op Hautacam vierde ritzege in Tour de France

Herlees: Vincenzo Nibali boekt op Hautacam vierde ritzege in Tour de France

Vincenzo Nibali wint ook de 18e etappe in de Tour de France, de laatste van drie Pyreneeënritten. De Italiaan was in de slotklim naar Hautacam sneller dan de Fransman Thibaut Pinot en de Pool Rafal Majka en verstevigt opnieuw zijn gele leiderstrui. Herlees onze liveblog.

 Jupiler Pro League wordt jonger

Jupiler Pro League wordt jonger

De leeftijdspiramide geeft aan wat de Jupiler Pro League steeds meer wordt: een opleidingscompetitie voor grotere buitenlandse competities.

Video: Phil Taylor lukt '9-darter'

Video: Phil Taylor lukt '9-darter'

Op het World Matchplay darts in het Engelse Blackpool heeft de Engelse levende legende Phil Taylor (53) in zijn achtste finale tegen zijn landgenoot Michael Smith andermaal zijn grote klasse getoond. 'The Power' lukte een '9-darter', de perfecte score.Anderlecht laat talent David Henen (bewust) gaan

Anderlecht laat talent David Henen (bewust) gaan

Nu de huurperiode van David Henen bij AS Monaco afliep, leek een terugkeer naar Anderlecht de logische stap, maar ondanks zijn lopende contract tot 2015 rekenen ze bij paars-wit niet meer op hem.


Geen Vuelta voor Alberto Contador

Geen Vuelta voor Alberto Contador

De scheenbeenbreuk die Alberto Contador op 14 juli in de Ronde van Frankrijk opliep, geneest te langzaam om deel te nemen aan de Vuelta.


Recentste sportnieuwsOnze partners