Volleyballiga lanceert volleytv.be

© BELGA

De Volleybal Liga zorgde voor een primeur. Met het treffen tussen Puurs en Maaseik was voor het eerst een Belgische volleybalwedstrijd live op het internet te volgen.

De Volleybal Liga zorgde voor een primeur. Met het treffen tussen Puurs en Maaseik was voor het eerst een Belgische volleybalwedstrijd live op het internet te volgen. Het idee kwam van pers- en communicatiemanager Walther Kippers, die voor dit project samenwerkte met het productiehuis Rood16.

Ligavoorzitter Frank Smets klonk alvast enthousiast bij de lancering van volleytv.be. “De clubs kunnen dit verhaal verkopen aan sponsors. De mogelijkheden om hen in beeld te brengen, waren nog nooit zo groot. Dit is een ideale gelegenheid om naast het sportieve ook het financiële aspect van de club nieuwe dimensies te geven. Internettelevisie is het medium van de toekomst, omdat integratie met sociale media zoals Twitter, YouTube en Facebook mogelijk zijn.”

De komende weken moeten gesprekken met de clubs duidelijk maken of iedereen dit idee genegen is. De ’testwedstrijd’ Puurs-Maaseik lokte 1500 bezoekers. Wie de live-uitzending miste, kan de wedstrijd herbekijken op www.volleytv.be. (RVDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content