Actuele Thema's »

Bultheel loopt de finale

vrijdag 10 augustus 2012 om 10u59

Michael Bultheel en niet Nils Duerinck maakt deel uit van de Belgische estafetteploeg in de finale van de 4x400 meter op de Olympische Spelen (22u20).

Bultheel loopt de finale

Bultheel strandde op deze Spelen in de halve finales van de 400 meter horden met een persoonlijk record van 49.10, goed voor de elfde tijd. Nils Duerinck verving de geblesseerde Jente Bouckaert, maar kon in de reeksen als startloper pas als laatste wisselen. Jacques Borlée, trainer van de aflossingsploeg, wou niets kwijt over de volgorde van zijn team in de finale. De vier lopers zijn Jonathan Borlée, Michael Bultheel, Antoine Gillet en Kevin Borlée. België werd ingedeeld in baan 8, naast de Verenigde Staten in baan 7. "Eén van mijn zonen zal moeten starten in de finale, er is geen andere mogelijkheid", had Jacques Borlée donderdag gezegd.

Sport Voetbalmagazine-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

   

Reageer

Beeldreportage

Sushil Kumar, de vegetarische worstelaar

In beeld: 10 bijzondere olympiërs

Van een hoogzwangere schutster, over een kale sprintster, tot een halfblinde boogschutter: tien opmerkelijke olympische deelnemers.

Beeldreportage

Francesca Piccinini (volleybal)

De babes van de Spelen

Twintig atletes die niet alleen omwille van hun sportieve prestaties, maar ook hun looks uw verhoogde aandacht verdienen.

Beeldreportage

Evi Van Acker

In beeld: de Belgische medaillekandidaten

Belgen mogen in Londen hopen op een olympische medaille? Een overzicht.

 
  • Hans Vanaken: gegeerd door heel België
  • Met Juan Carlos Garrido naar de play-offs
  • Document over de Braziliaanse topclub Corinthians
Abonneren