Actuele Thema's »

Gilbert tevreden met tijdritchrono

woensdag 01 augustus 2012 om 20u49

Na een achttiende plaats in de wegrit zaterdag, is Philippe Gilbert woensdag zeventiende geworden in de tijdrit. Hij strandde uiteindelijk op vier minuten van de Brit Bradley Wiggins.

Gilbert tevreden met tijdritchrono

"Het was niet slecht, ik heb mijn best gedaan en alles gegeven", aldus Gilbert. "Ik had het goede ritme vrij snel te pakken en heb geen fouten gemaakt. Ik ben best tevreden, omdat het eigenlijk een omloop was die me niet goed lag. Ik ben iets beter wanneer het echt technisch is. Hier zijn de echte tijdritspecialisten zoals een Wiggins in het voordeel. Zaterdag in de wegrit was ik echt sterk, maar winnen zat er niet in. Nu mik ik resoluut op het WK in september", aldus Gilbert. "Eerst trek in naar de Vuelta om het WK voor te bereiden. Dit seizoen moest ik afrekenen met enkele fysieke kwaaltjes, maar ik heb altijd geprobeerd om geconcentreerd te blijven. Pas in de Tour voelde ik me beter."

Sport Voetbalmagazine-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

 

Reacties

carlo135 | 1 augustus 2012

Er zijn vragen gesteld bij de overwinning van Vinokourov. Ik stel mij ook vragen bij de heel goede prestaties van Gilbert in 2011 en de afgang van diezelfde Gilbert in 2012. Ik stel mij ook vragen bij de recente kwakkeljaren van Boonen en het prima voorjaar van diezelfde Boonen. En ik stel mij ook vragen bij de vergevingsgezindheid voor wat Merckx betreft in vergelijking met anderen.

Ongepast?

 

Reageer

Beeldreportage

Sushil Kumar, de vegetarische worstelaar

In beeld: 10 bijzondere olympiërs

Van een hoogzwangere schutster, over een kale sprintster, tot een halfblinde boogschutter: tien opmerkelijke olympische deelnemers.

Beeldreportage

Francesca Piccinini (volleybal)

De babes van de Spelen

Twintig atletes die niet alleen omwille van hun sportieve prestaties, maar ook hun looks uw verhoogde aandacht verdienen.

Beeldreportage

Evi Van Acker

In beeld: de Belgische medaillekandidaten

Belgen mogen in Londen hopen op een olympische medaille? Een overzicht.

 
  • Hans Vanaken: gegeerd door heel België
  • Met Juan Carlos Garrido naar de play-offs
  • Document over de Braziliaanse topclub Corinthians
Abonneren