Actuele Thema's »

Murray op één zege van medaille

donderdag 02 augustus 2012 om 17u20

Andy Murray maakt de hoge verwachtingen van de Britse tennisfans tot nu toe waard. De Britse nummer vier van de wereld schakelde in zijn kwartfinale de Spanjaard Nicolas Almagro uit met 6-4 en 6-1.

Murray op één zege van medaille

Elfde reekshoofd Almagro was woensdag nog te sterk voor onze landgenoot Steve Darcis. De Spanjaard kon enkel in de eerste set min of meer gelijke tred houden met Murray, die derde reekshoofd is op Wimbledon. Almagro had net als woensdag last van zijn rechterschouder en verloor set twee met zware 6-1 cijfers. Het duel duurde minder dan een uur. In de halve finales speelt Murray tegen de Fransman Jo-Wilfried Tsonga (ATP 6) of de Serviër Novak Djokovic (ATP 2). Tsonga is het vijfde reekshoofd, 'Nole' is als tweede geplaatst. Verliest Murray dan speelt hij om het brons, bij winst in zijn halve finale is hij al zeker van minstens zilver.

Sport Voetbalmagazine-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

   

Reageer

Beeldreportage

Sushil Kumar, de vegetarische worstelaar

In beeld: 10 bijzondere olympiërs

Van een hoogzwangere schutster, over een kale sprintster, tot een halfblinde boogschutter: tien opmerkelijke olympische deelnemers.

Beeldreportage

Francesca Piccinini (volleybal)

De babes van de Spelen

Twintig atletes die niet alleen omwille van hun sportieve prestaties, maar ook hun looks uw verhoogde aandacht verdienen.

Beeldreportage

Evi Van Acker

In beeld: de Belgische medaillekandidaten

Belgen mogen in Londen hopen op een olympische medaille? Een overzicht.

 
  • Hans Vanaken: gegeerd door heel België
  • Met Juan Carlos Garrido naar de play-offs
  • Document over de Braziliaanse topclub Corinthians
Abonneren