Ik moet Tom Slabbaert uit Zele volledig bijtreden wat betreft zijn lezersbrief over Filip Joos van 19 september. Ik vind Joos meer dan irritant. Wanneer er iets gevraagd wordt waar hij zogezegd in gespecialiseerd is, was hij toevallig op vakantie of heeft hij het net niet gevolgd. Wanneer hij iets wil aankaarten en voelt dat de anderen aan de tafel het niet eens zijn, komt hij zoals altijd met zijn typisch zinnetje ‘dat bedoelde ik net’ met de nodige mimiek en gebaren. Ook de manier waarop hij meestal Frank Raes (toch een monument) aanspreekt op welk knopje hij moet drukken, is denigrerend, arrogant en zonder respect. Dat hoort niet thuis in een deftig programma zoals Extra Time.

Al uw reacties en sportgerelateerde zoekertjes zijn welkom bij Sport/Voetbalmagazine, Raketstraat 50 bus 5, 1130 Brussel of via e-mail : sportmagazine@roularta.be. De redactie behoudt zich het recht voor teksten in te korten of te weigeren. De schrijver moet zijn naam en woonplaats vermelden.

Reageren op dit artikel kan u door een e-mail te sturen naar lezersbrieven@knack.be. Uw reactie wordt dan mogelijk meegenomen in het volgende nummer.

Partner Content