Actuele Thema's »

Score! Classic goals

vrijdag 15 juni 2012 om 15u37

Score! Classic Goals geeft de speler de mogelijkheid om tachtig legendarische doelpunten uit vier decennia voetbalgeschiedenis te herbeleven.

Een snelcursus balvirtuositeit die zich uitstrekt over meer dan tweehonderd levels. Het opzet is eenvoudig. De app werkt naar een iconisch doelpunt uit een internationale voetbalwedstrijd toe én pauzeert bij elke belangrijke beweging, zodat de speler die kan uitvoeren. Zoals: een pass van speler A naar speler B, die de bal door de verdediging werkt en hem vervolgens als een lenige circusartiest met een effectshot het net in keilt. De uitkomst van elk doelpunt ligt uiteraard op voorhand vast, maar de voldoening die de speler put uit het herbeleven van de nostalgische grasmatmomenten is weergaloos. Grafisch is de game (en dan zeker op iPad) behoorlijk mooi vormgegeven. Het enige minpunt is de afwezigheid van een degelijk feedbacksysteem over de spelprestaties en hoe die nu precies verbeterd kunnen worden. (DD)

Platform: iOS (iPhone + iPad). Ontwikkelaar: First Touch. Prijs: 0,79 euro

Sport Voetbalmagazine-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

   

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang elke woensdag het belangrijkste sportnieuws

Schrijf u in op Sport/Voetbal wekelijks nieuws

E-mail:

Beeldreportage

De Zwarte Duivels

10 bijnamen van onze nationale sportteams: houdt u ze uit elkaar?

Van de Zwarte Duivels tot de Red Flames. Steeds meer van onze nationale sportteams krijgen een spectaculaire bijnaam. Om uw geheugen op te frissen: de tien bekendste.

 


  • Hans Vanaken: gegeerd door heel België
  • Met Juan Carlos Garrido naar de play-offs
  • Document over de Braziliaanse topclub Corinthians
Abonneren