Actuele Thema's »

Gijs Van Hoecke behaalt goud… in feesten

woensdag 08 augustus 2012 om 14u36

Pistier (20) viert einde van zijn Olympische Spelen iets te stevig.

Gijs Van Hoecke © mirror.co.uk

Een medaille in het wielrennen op de piste heeft hij België niet kunnen bezorgen, maar in het feesten heeft Gijs Van Hoecke wel goud behaald.

De 20-jarige Van Hoecke moest na een nachtje uit in de Londense nachtclub Mahiki, waar hij het einde van zijn Olympische Spelen vierde, naar buiten worden gedragen door zijn ploegmaats. De Engelse tabloid The Mirror publiceert op zijn website foto’s van het voorval.

Van Hoecke, dorpsgenoot van bronzenmedaillewinnares Evi Van Acker, stelde in Londen teleur in de omnium, waar hij als vijftiende op achttien deelnemers eindigde.

Het BOIC stuurde Van Hoecke meteen naar huis. De foto's van zijn strapatsen gaan intussen de hele wereld rond. (Belga/KVDA/EE)

Sport Voetbalmagazine-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over:

 

Reacties

Grumpy | 13 augustus 2012

Geen bluts man. Iedereen mag al eens uit d bol gaan, of niet soms? En voor de fans van Tom Boonen: niet treuren mannekes. Boonen wint zeker het criterium van de Raskonijnenbond uit Bommerskonten, en daarna zonder twijfel de ronde van het Donkmeer. Ze zullen nog opkijken, wacht maar.

Ongepast?

vicje09 | 13 augustus 2012

Gijs, weet dat de meeste mensen je hiervoor niet veroordelen want jij bent de enige die "gefotografeerd" is en van de rest zullen we maar zwijgen en achter hoek en kant gebeuren de raarste zaken. Heb alle begrip voor je en hoop dat je vanaf nu de paparazzi zult mijden. Alle begrip voor je decompressie zowel op sportief vlak als privé zul je het niet makkelijk gehad hebben. Sterkte

Ongepast?

salesforceone.jlv@gmail.com | 11 augustus 2012

CORRECTIE MBT TOT MIJN KOMMENTAAR: WEET HET IS GIIJS EN GEEN THIJS! DE SUPER BOONEN MAAKTE DE ZELFDE FOUT EERDER, HA HA. MIJN EXCUSES AAN G I J S!

Ongepast?

salesforceone.jlv@gmail.com | 11 augustus 2012

Ik wens hierbij alleen mijn begrip te betonen voor deze "foute gedraging". Behoud al mijn vertrouwen in deze belloftevolle jongen dewelke ik nog veel succes toe wens. Wens hem ook veel sterkte om de spanning te verdragen nav de zware ziekte van zijn moeder. Zou mooi zijn, dat we ook is af en toe rekening hielden met de context in dewelke sporters, atleten moeten functioneren. GA DOOR THYS!

Ongepast?

ggi003_1 | 9 augustus 2012

Moet er nu zo'n drama gemaakt worden over een puber die zijn verdriet en frustratie van de dag eens verdrinkt?

Ongepast?

 

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang elke woensdag het belangrijkste sportnieuws

Schrijf u in op Sport/Voetbal wekelijks nieuws

E-mail:

Beeldreportage

De Zwarte Duivels

10 bijnamen van onze nationale sportteams: houdt u ze uit elkaar?

Van de Zwarte Duivels tot de Red Flames. Steeds meer van onze nationale sportteams krijgen een spectaculaire bijnaam. Om uw geheugen op te frissen: de tien bekendste.