Actuele Thema's »

Mario Balotelli (21) wordt vader

dinsdag 03 juli 2012 om 12u38

De ex-vriendin van Mario Balotelli, Raffaella Fico, heeft onthuld dat ze in verwachting is van een kind van het Italiaanse enfant terrible.

Mario Balotelli © AFP

Het koppel ging eerder dit jaar uiteen, maar zou de relatie opnieuw een kans willen geven om het kind samen te kunnen opvoeden.

Fico belde Balotelli de dag voor de halve finale van het EK tegen Duitsland, waarin ‘Super Mario’ zijn land met twee doelpunten de overwinning bezorgde, om hem het heuglijke nieuws te vertellen. Ze vertelt in het Italiaanse blad ‘Chi’: “Ik vroeg hem of hij zich herinnerde hoe het hun droom was om ouders te worden en zei vervolgens dat die droom werkelijkheid geworden is. Hij antwoordde dat dit het beste nieuws van de wereld was. De volgende dag scoorde hij twee keer.”

“Hij heeft steeds van mij gehouden,” gaat Fico verder, “en we werken aan onze relatie. Hij zal een geweldige vader worden.” (KVDA)

Sport Voetbalmagazine-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over:

 

Reacties

geen idee | 3 juli 2012

Ik dacht dat hij minstens 35 was...

Ongepast?

 

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang elke woensdag het belangrijkste sportnieuws

Schrijf u in op Sport/Voetbal wekelijks nieuws

E-mail:

Beeldreportage

De Zwarte Duivels

10 bijnamen van onze nationale sportteams: houdt u ze uit elkaar?

Van de Zwarte Duivels tot de Red Flames. Steeds meer van onze nationale sportteams krijgen een spectaculaire bijnaam. Om uw geheugen op te frissen: de tien bekendste.

 


  • Hans Vanaken: gegeerd door heel België
  • Met Juan Carlos Garrido naar de play-offs
  • Document over de Braziliaanse topclub Corinthians
Abonneren