Actuele Thema's »

Usain Bolt als dj op afterparty Memorial Van Damme

maandag 06 augustus 2012 om 13u55

Usain Bolt © Reuters

Kersvers olympisch kampioen op de 100 meter Usain Bolt zal optreden als guest dj op de eerste officiële afterparty van de Memorial Van Damme. 

"Bolt is niet alleen de snelste man ter wereld, in z'n vrije tijd is hij ook een meer dan verdienstelijk dj," meldt de organisatie van de Memorial. "Dat zal hij na afloop van de Memorial bewijzen op de Jamaican Party, de feestelijke afsluiter van het atletiekseizoen. Ook Sake en TLP zullen de feestgangers trakteren op een unieke avond met Shaggy als special guest".

De Memorial Van Damme vindt plaats op vrijdag 7 september in het Koning Boudewijnstadion. Tickets – ook voor de afterparty in Paleis 2 van de Brussels Expo - zijn verkrijgbaar via belgacommemorialvandamme.be. (Belga/KVDA)

Sport Voetbalmagazine-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over: ,

 

Reacties

switchedonknack | 11 augustus 2012

met wat sommigen zich nog willen bezig houden. Dat onding kan nergens meer terecht dat is toch duidelijk? ga je nu iets gaan zoeken om er geld van te maken? Het enige wat hier nog telt wat er ook gebeurt!

Ongepast?

tomdrieghe | 7 augustus 2012

Ok, hij is snel, maar wat een aandachtshoer.

Ongepast?

 

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang elke woensdag het belangrijkste sportnieuws

Schrijf u in op Sport/Voetbal wekelijks nieuws

E-mail:

Beeldreportage

De Zwarte Duivels

10 bijnamen van onze nationale sportteams: houdt u ze uit elkaar?

Van de Zwarte Duivels tot de Red Flames. Steeds meer van onze nationale sportteams krijgen een spectaculaire bijnaam. Om uw geheugen op te frissen: de tien bekendste.