Actuele Thema's »

Adembenemende video: Ken Block racet door straten San Francisco

woensdag 25 juli 2012 om 10u32

Vóór u verkeerde gedachten krijgt: de straten waren speciaal afgezet voor ‘Gymkhana Five’, het nieuwste stuntfilmpje van de bekende Amerikaanse rallyrijder (44), en dus vrij van voetgangers en verkeer. 

In het negen minuten durende filmpje scheurt Block met een Ford Fiesta over een hindernissenparcours in het centrum van de iconische stad in Californië, terwijl hij waanzinnige stunts uithaalt. 

Het filmpje staat ruim twee weken op YouTube en is sindsdien al meer dan 23 miljoen keer bekeken. Genieten mag, maar… 'don’t try this at home'! (KVDA) 

Sport Voetbalmagazine-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over: ,

 

Reacties

Omega | 3 augustus 2012

Absoluut mee eens, gereden zoals een kunstenaar van topniveau en prachtig gefilmd in een fantastische stad. Heb er lang gewoond en hoop binnenkort terug te gaan om te blijven.

Ongepast?

Paul Vounckx | 28 juli 2012

****---**** GOEDE MORGEN MENSEN ****---**** -----------*********************************----------- DIKWIJLS HEB IK AL GESCHREVEN EN GEZEGD *** ZEG NOOIT HET KAN NIET *** .*. WEL IK HEB DEZE VIDIO BEKEKEN EN NOEM DEZE JONGE ZIJN ACROBATISCH TOEREN GEK OF WAT WEET IK NOG **** IK ZEG EN SCHRIJF **** DIKKE PROFICIAT **** GEWOON FANTASTISCH **** NU ZIJN ER MISSCHIEN DIE MIJ GEK VINDEN **** WEL DAT BEN IK MAAR BIJ DE CLUB . **** Paul Vounckx ****.*.

Ongepast?

 

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang elke woensdag het belangrijkste sportnieuws

Schrijf u in op Sport/Voetbal wekelijks nieuws

E-mail:

Beeldreportage

De Zwarte Duivels

10 bijnamen van onze nationale sportteams: houdt u ze uit elkaar?

Van de Zwarte Duivels tot de Red Flames. Steeds meer van onze nationale sportteams krijgen een spectaculaire bijnaam. Om uw geheugen op te frissen: de tien bekendste.