Actuele Thema's »

Frank De Boer: 'Homo's hebben andere motoriek' (video)

woensdag 01 augustus 2012 om 10u14

Homoseksualiteit ligt blijkbaar nog altijd moeilijk in de maatschappij, en al zeker in het voetbalwereldje.

Frank De Boer

De Nederlandse omroep BNN wijdt zaterdag een hele avond aan het thema, met onder meer een speelfilm, een documentaire en een programma 'FC Gay'. Daarin gaat presentatrice Sophie Hilbrand via filmpjes en studiogesprekken naar homo's in het voetbal. Een voorsmaakje van één van die filmpjes vind je hier:

Sport Voetbalmagazine-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over: ,

 

Reacties

simonna2 | 2 augustus 2012

HOMOFILIE . Prof Evrard voegt er nog bij dat hij blij is dat de tijd van vervolging en heksenjacht voorbij is maar dat de slinger nu wat ver is doorgeslagen. Dat vind ik ook, al is het een persoonlijke mening adj brussel

Ongepast?

simonna2 | 2 augustus 2012

Homoseksualiteit is geen ziekte, zegt ook prof Alexander Karel Evrard, maar een afwijking. Deze uitspraak kan in zekere zin het leed van zowel die mensen zelf of van hun familie milderen omdat er "een oorzaak" is gevonden, het is te zeggen een afwijking van de biologische norm. Ik ben geneigd dat aan te nemen, alleen blijf ik bij mijn vorige standpunt dat ze zich niet hoeven aan te stellen met plumeau en bloot achterwerk. Dat doen hetero' s ook niet en de familie heeft recht op enige discretie. Dit gezegd zijnde heeft de familie eveneens recht op enige discretie in het geval dat zoonlief homofielen op straat belaagt. De meeste homofielen zien dat trouwens ook wel in. Het probleem met moslims is dat ze weinig aan wetenschap doen en dus minder biologie krijgen, anders zouden ze wel beter weten. Maar dat is niet alleen het geval met moslims! Zo te zien als ik sommige commentaren lees! Net als iemand die rood haar heeft, zo zegt prof. Evrard nog, kan iemand een chromosoom te veel of te weinig hebben. Een ziekte als de pest of cholera is het dus evenmin. Prof Evr Dit stond in het Nieuwsblad van 8 juni ll. adj Brussel

Ongepast?

Hakan Felt | 2 augustus 2012

Hun rugdekking is beter!

Ongepast?

peter273 | 1 augustus 2012

Bwah, motoriek, tot daar aan toe dat ze met de pink omhoog willen scoren... Rose voetbalschoentjes is daarentegen al minder aanvaardbaar :-)

Ongepast?

evirdrevo | 1 augustus 2012

Zolang de Heer de Boer respectvol is tegenover homos en geen haat uitdraagt mag hij toch geloven en zeggen wat hij wil. Hoe achterlijk het ook klinkt.

Ongepast?

 

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang elke woensdag het belangrijkste sportnieuws

Schrijf u in op Sport/Voetbal wekelijks nieuws

E-mail:

Beeldreportage

De Zwarte Duivels

10 bijnamen van onze nationale sportteams: houdt u ze uit elkaar?

Van de Zwarte Duivels tot de Red Flames. Steeds meer van onze nationale sportteams krijgen een spectaculaire bijnaam. Om uw geheugen op te frissen: de tien bekendste.

 


  • Hans Vanaken: gegeerd door heel België
  • Met Juan Carlos Garrido naar de play-offs
  • Document over de Braziliaanse topclub Corinthians
Abonneren