Actuele Thema's »

Frank Lampard looft Eden Hazard (video)

maandag 20 augustus 2012 om 15u46

Rode Duivel was man van de match in eerste competitieduel Chelsea.

Eden Hazard met Chelsea tegen Wigan © AFP

Eden Hazard heeft zijn start met Chelsea in de Premier League niet gemist. Op bezoek bij Wigan haalden de Blues het met 0-2. Hazard gaf de assist voor het openingsdoelpunt en lokte vijf minuten later een strafschop uit, waarop Frank Lampard de 0-2 eindstand op het scorebord zette.

Diezelfde Lampard stak na de wedstrijd voor de camera van SkySports zijn lof voor zijn nieuwe ploegmaat, die naast hem stond, niet onder stoelen of banken. “Hazard was briljant. Het is niet gemakkelijk om op jonge leeftijd in de Premier League te komen, hoe goed je ook bent. Hij heeft zijn kwaliteiten getoond,” zei de ervaren middenvelder.

Ook Hazard stond de reporter in het Engels te woord, al ging dat iets minder vloeiend: “Ik ben heel gelukkig, mijn eerste wedstrijd gewonnen,” klonk het kort. Waarna de Rode Duivel van Lampard de fles champagne kreeg die bij zijn verkiezing tot man van de match hoort. (KVDA)

Sport Voetbalmagazine-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over: , ,

   

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang elke woensdag het belangrijkste sportnieuws

Schrijf u in op Sport/Voetbal wekelijks nieuws

E-mail:

Beeldreportage

De Zwarte Duivels

10 bijnamen van onze nationale sportteams: houdt u ze uit elkaar?

Van de Zwarte Duivels tot de Red Flames. Steeds meer van onze nationale sportteams krijgen een spectaculaire bijnaam. Om uw geheugen op te frissen: de tien bekendste.

 


  • Hans Vanaken: gegeerd door heel België
  • Met Juan Carlos Garrido naar de play-offs
  • Document over de Braziliaanse topclub Corinthians
Abonneren