Actuele Thema's »

Niet iedereen is wild van zeilen (video)

vrijdag 10 augustus 2012 om 12u04

Dat Ieren een apart gevoel voor humor hebben, werd tijdens deze Olympische Spelen nog maar eens bewezen. Ene Francis Higgins zorgde voor een hilarisch commentaarstukje bij de Laser Radial-wedstrijd in het zeilen.

© BELGA

Francis Higgins, een Ierse komiek, hield zich bezig met het commentaar leveren bij de zeilwedstrijd waarin ook onze Evi Van Acker het beste van zichzelf gaf. Dat hij geen grote fan is van deze sportdiscipline kan hij moeilijk verbergen. Het IOC kon het filmpje maar matig smaken en probeerde het zoveel als het kon van het internet te houden. Uiteraard willen wij u dit stukje televisie niét onthouden…

Sport Voetbalmagazine-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over:

 

Reacties

steven_vc1989 | 14 augustus 2012

De clou zit op het einde

Ongepast?

Peter Frans | 12 augustus 2012

In ieder geval acuratere wedstrijdverslaggeving dan op de VRT! en lachen ook, typisch voor een volk dat lang onder een buitenlands juk heeft moeten leven.

Ongepast?

Maciek | 12 augustus 2012

Ik vindt niks special om te lagen. Hoe kunnen Ieren lagen met zo humor? Of misschien dat is een parodie van niet competente verslaggevers die kunnen zelf de start van finish niet onderscheiden?

Ongepast?

Louder | 11 augustus 2012

Hilarisch. :-) En @ Jarouet, ik moet u teleurstellen, ik heb ieder woord luid en duidelijk verstaan, of denkt u dat u de enige bent die Engels verstaat? Berg uw superioriteitsgevoel maar op voor iemand die het interesseert.

Ongepast?

Jarouet | 11 augustus 2012

Wie kan enige aandacht vinden voor zulke stupiditeit! Zij die dit grappig vinden hebben zelfs geen 50 percent begrepen van wat deze "grapjas" lult!

Ongepast?

 

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang elke woensdag het belangrijkste sportnieuws

Schrijf u in op Sport/Voetbal wekelijks nieuws

E-mail:

Beeldreportage

De Zwarte Duivels

10 bijnamen van onze nationale sportteams: houdt u ze uit elkaar?

Van de Zwarte Duivels tot de Red Flames. Steeds meer van onze nationale sportteams krijgen een spectaculaire bijnaam. Om uw geheugen op te frissen: de tien bekendste.

 


  • Hans Vanaken: gegeerd door heel België
  • Met Juan Carlos Garrido naar de play-offs
  • Document over de Braziliaanse topclub Corinthians
Abonneren