Actuele Thema's »

Europees avontuur van AA Gent al afgelopen

vrijdag 10 augustus 2012 om 09u25

Na de heenwedstrijd (1-0 verlies in Hongarije) verloor AA Gent in eigen huis de terugwedstrijd in de derde voorronde tegen Videoton met liefst 0-3.

Jordan Remacle © Belga

AA Gent verloor vorige week de heenwedstrijd tegen Videoton met 1-0, waardoor ze in eigen huis vol aan de bak moesten om de scheve situatie recht te zetten.

De stugge Hongaren dachten daar anders over en na het openingsdoelpunt van Filipe Oliveira na 13 minuten (0-1), leek het een bijzonder zware opdracht voor de Buffalo's te worden.

Op het uur bracht Sollied met Messoudi en Kola extra aanvallende krachten in, maar na de rode kaart voor Brüls wegens natrappen was het liedje uit.

Videoton stak het mes nog wat dieper in de wonde. Nikolic zette met twee doelpunten (68. en 71.) de 0-3 op het scorebord. In de slotfase mocht ook de ingevallen Messoudi zich gaan douchen na een tweede gele kaart. (Belga/KVDA)

Sport Voetbalmagazine-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over: , ,

   

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang elke woensdag het belangrijkste sportnieuws

Schrijf u in op Sport/Voetbal wekelijks nieuws

E-mail:

Beeldreportage

De Zwarte Duivels

10 bijnamen van onze nationale sportteams: houdt u ze uit elkaar?

Van de Zwarte Duivels tot de Red Flames. Steeds meer van onze nationale sportteams krijgen een spectaculaire bijnaam. Om uw geheugen op te frissen: de tien bekendste.