Actuele Thema's »

Belgacom gaat samenwerken met Club Brugge

maandag 02 juli 2012 om 11u30

Belgacom en Club Brugge gaan samen in zee, zo kondigden ze op maandagochtend aan. Tegelijkertijd stelde de betaalzender ook zijn nieuwe voetbalkanaal ‘Belgacom 11+’ voor.

Jean-Michel Courtoy, vice-president van Belgacom, schudt de hand van Club Brugge-manager Vincent Mannaert. © BELGA

De samenwerking tussen Club en Belgacom gaat verder dan sponsoring. Het wordt een interactief partnership dat inspeelt op het voetbalgebeuren met tal van multimediale toepassingen. Zo zal elke supporter die in juli Proximus-klant wordt, via een link op www.clubbrugge.be een maand lang gratis toegang krijgen tot Deezer, de online muziekcatalogus met meer dan 18 miljoen songs. Via de websites www.Belgacom11.be en www.deezer.com kunnen de supporters luisteren naar Blue Army, de radiozender van Club Brugge, met de favoriete playlists van de spelers. Wie dus graag weet welke songs er momenteel in de iPod van Ryan Donk steken, vindt hier zeker zijn gading.

Supporters die Belgacom-klant worden, krijgen waardebonnen voor aankopen in de Clubshop. Als Belgacom-klant kunnen ze dan uiteraard de Club van hun hart volgen op internet, Belgacom TV en zelfs Club TV, dankzij Internet Overal en TV Overal.

Nieuwe voetbalzender: Belgacom 11+

Op dezelfde persconferentie maakte Belgacom zijn plannen voor het komende voetbalseizoen bekend. Opvallendste vaststellingen daar: het Belgische voetbalaanbod (vijf matchen Jupiler Pro League, plus tweede klasse) blijft gratis voor de Belgacomabonnees en er wordt een apart voetbalkanaal geopend, Belgacom 11+. Voor 9,95 euro per maand kan je daar terecht voor wedstrijden uit de Champions League, de Spaanse en Portugese competities en enkele exclusieve programma’s zoals Barça TV, RSCA TV en Club TV.

Het team van voetbalcommentatoren en -presentatoren wordt versterkt met drie namen: Peter Vandenbempt (die zijn bijdrages zal combineren met Sporza), Wilfried Mostinckx en Nicolas De Brabander. (MS)

Sport Voetbalmagazine-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over: ,

   

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang elke woensdag het belangrijkste sportnieuws

Schrijf u in op Sport/Voetbal wekelijks nieuws

E-mail:

Beeldreportage

De Zwarte Duivels

10 bijnamen van onze nationale sportteams: houdt u ze uit elkaar?

Van de Zwarte Duivels tot de Red Flames. Steeds meer van onze nationale sportteams krijgen een spectaculaire bijnaam. Om uw geheugen op te frissen: de tien bekendste.

 


  • Hans Vanaken: gegeerd door heel België
  • Met Juan Carlos Garrido naar de play-offs
  • Document over de Braziliaanse topclub Corinthians
Abonneren