Actuele Thema's »

Club Brugge wordt tweede na zege tegen Lokeren

zondag 05 mei 2013 om 20u32

Club Brugge heeft zonder oogstrelend voetbal met 2-1 gewonnen van Lokeren. Dankzij de negen op negen klimt Club met 40 punten naar de tweede plaats in de stand, op twee punten van leider Anderlecht.

De wedstrijd was nog maar pas op gang gefloten toen doelman Copa met een smak tegen de doelpaal terechtkwam en met een zware hersenschudding naar het ziekenhuis werd afgevoerd. Hij werd vervangen door Jugoslav Lazic, maar die werd in de rest van de eerste helft bijna niet meer op proef gesteld.

Het was zelfs Lokeren dat op voorsprong klom. Na een leuke actie van De Pauw mocht Harbaoui van dichtbij de 0-1 voorbij Kujovic trappen.

Club kon geen vuist maken, maar in de blessuretijd van de eerste helft lukte Lestienne toch de gelijkmaker (1-1), bijna een exacte kopie van zijn tweede doelpunt tegen Anderlecht.

Na de kampwissel verhoogde Club de druk, maar de Oost-Vlamingen gaven geen krimp. Lokeren leek stand te houden, maar tien minuten voor affluiten brak Refaelov met een knap afstandsschot toch de ban voor de Bruggelingen (2-1). (Belga/MI)

Sport Voetbalmagazine-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over: ,

   

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang elke woensdag het belangrijkste sportnieuws

Schrijf u in op Sport/Voetbal wekelijks nieuws

E-mail:

Beeldreportage

De Zwarte Duivels

10 bijnamen van onze nationale sportteams: houdt u ze uit elkaar?

Van de Zwarte Duivels tot de Red Flames. Steeds meer van onze nationale sportteams krijgen een spectaculaire bijnaam. Om uw geheugen op te frissen: de tien bekendste.

 


  • Hans Vanaken: gegeerd door heel België
  • Met Juan Carlos Garrido naar de play-offs
  • Document over de Braziliaanse topclub Corinthians
Abonneren