Actuele Thema's »

Glen De Boeck wijst Charleroi af

dinsdag 03 juli 2012 om 14u02

De Henegouwse promovendus startte de voorbereiding zonder hoofdtrainer. Ook Glen De Boeck zag een avontuur in Charleroi niet zitten.

Glen De Boeck © Belga

Nadat Dennis van Wijk lang in de onzekerheid bleef en uiteindelijk koos voor Antwerp, liet Abbas Bayat het trainersdossier wat liggen. Bayat probeert immers al geruime tijd van de club af te raken, en dacht met Luciano D’Onofrio een koper te hebben gevonden. Maar onenigheid over de verkoopprijs maakten de onderhandelingen moeilijk. Door die beslommeringen schoot Bayat pas vorige week in actie in het trainersdossier.

Maandag kreeg Glen De Boeck, die ook vorig seizoen al praatte met Charleroi, een telefoontje. Of hij direct wilde tekenen. De Boeck vroeg evenwel twaalf uur bedenktijd, informeerde zich en besliste uiteindelijk om het niet te doen.

De competitiestart is zwaar, met achtereenvolgens thuismatchen tegen Club Brugge, Standard, Gent en Genk, en met uitmatchen bij Kortrijk, Beerschot en Bergen. Op vijf weken van die start achtte hij de tijd te kort om de voorbereiding nog goed te doen. In afwachting van een nieuwe trainer leidde Mario Notaro vorige week de trainingen. (PTK)

Sport Voetbalmagazine-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over: ,

   

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang elke woensdag het belangrijkste sportnieuws

Schrijf u in op Sport/Voetbal wekelijks nieuws

E-mail:

Beeldreportage

De Zwarte Duivels

10 bijnamen van onze nationale sportteams: houdt u ze uit elkaar?

Van de Zwarte Duivels tot de Red Flames. Steeds meer van onze nationale sportteams krijgen een spectaculaire bijnaam. Om uw geheugen op te frissen: de tien bekendste.