Actuele Thema's »

Sherjill MacDonald is op weg naar Chicago Fire

dinsdag 26 juni 2012 om 09u22

Sherjill MacDonald (C) © Image Globe

Beerschot-aanvaller Sherjill MacDonald staat dicht bij een overgang naar het Amerikaanse Chicago Fire.

Beide clubs hebben een akkoord en ook MacDonald is zo goed als rond met de Amerikanen, zo melden verschillende media. In afwachting daarvan en van zijn werkvergunning in de Verenigde Staten traint hij nog bij Beerschot. “Ik hoop dat alles snel in orde komt,” zegt de 27-jarige Nederlander in Gazet van Antwerpen.

MacDonald heeft bij de Antwerpse fusieclub nog een contract van een jaar, zodat Beerschot nu nog een transfersom kan vangen voor zijn aanvaller.

MacDonald werd opgeleid door Ajax Amsterdam en droeg daarna de kleuren van onder andere Anderlecht, AGOVV Apeldoorn, West Bromwich Albion en Roeselare. Sinds 2009 speelt hij op het Kiel.

Hongaar Bodor keert terug

Intussen ziet het Kiel een oude bekende terugkeren. De Hongaarse verdediger Boldizsar Bodor tekende een contract voor één jaar. De 30-jarige ex-international speelde van 2000 tot 2004 voor Germinal Beerschot. Sindsdien verdedigde hij de kleuren van het Nederlandse Roda JC en het Griekse OFI Kreta. (KVDA)

Sport Voetbalmagazine-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over: ,

   

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang elke woensdag het belangrijkste sportnieuws

Schrijf u in op Sport/Voetbal wekelijks nieuws

E-mail:

Beeldreportage

De Zwarte Duivels

10 bijnamen van onze nationale sportteams: houdt u ze uit elkaar?

Van de Zwarte Duivels tot de Red Flames. Steeds meer van onze nationale sportteams krijgen een spectaculaire bijnaam. Om uw geheugen op te frissen: de tien bekendste.

 


  • Hans Vanaken: gegeerd door heel België
  • Met Juan Carlos Garrido naar de play-offs
  • Document over de Braziliaanse topclub Corinthians
Abonneren