Actuele Thema's »

Vargas: 'Mijn knie is helemaal hersteld'

vrijdag 29 juni 2012 om 09u48

Ronald Vargas onderging een medische check-up en kreeg goed nieuws, zo meldde hij zelf in een Venezolaanse sportkrant.

Ronald Vargas kreeg groen licht na een medische check-up. © BELGA

Líder en deportes is de belangrijkste sportkrant van Venezuela en Ronald Vargas is er al een tijdje een van de sportcolumnisten.

Eind oktober vorig jaar zakte de onfortuinlijke Vargas in een bekerwedstrijd tegen Rupel Boom door zijn linkerknie. Aan diezelfde knie had hij in februari 2011, toen nog bij Club Brugge, ook al averij opgelopen. De revalidatie nam twee keer maanden in beslag.

Opluchting

Vorige week klonk Vargas in zijn column nog behoorlijk onzeker. “Ondanks het feit dat alles goed gaat, ben ik toch heel bang. Over het minste dat ik in mijn knie voel, ook al is het misschien een normaal pijntje, maak ik me zorgen.”

Deze week meldt hij opgelucht dat hij na een medische check-up de boodschap kreeg dat alles in orde is. “Chirurgisch gezien is mijn knie helemaal hersteld. De enige raad die de dokters me gaven was om stap voor stap verder te werken en dat ik de groepstrainingen afwissel met oefeningen in de gym. Een dag groepstraining en dan een dag in de gym.”

Gesprek met de trainer

Vargas had ook al een gesprek met trainer John van den Brom, schrijft hij in zijn column. “Hij kent me, hij heeft video’s van me gezien en hij weet tot wat ik in staat ben. Hij vroeg me om voorzichtig te zijn en het kalm aan te doen. Waarschijnlijk zal hij me nog niet in de oefenwedstrijden opstellen om me niet te forceren.” (SVH)

Sport Voetbalmagazine-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over: ,

 

Reacties

apenland belgie | 29 juni 2012

tis nu zn elleboog !!!

Ongepast?

werner v | 29 juni 2012

Voor hoelang?Tot hij terug heimwee krijgt naar papa en mama

Ongepast?

 

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang elke woensdag het belangrijkste sportnieuws

Schrijf u in op Sport/Voetbal wekelijks nieuws

E-mail:

Beeldreportage

De Zwarte Duivels

10 bijnamen van onze nationale sportteams: houdt u ze uit elkaar?

Van de Zwarte Duivels tot de Red Flames. Steeds meer van onze nationale sportteams krijgen een spectaculaire bijnaam. Om uw geheugen op te frissen: de tien bekendste.

 


  • Hans Vanaken: gegeerd door heel België
  • Met Juan Carlos Garrido naar de play-offs
  • Document over de Braziliaanse topclub Corinthians
Abonneren