Axel Witsel wil naar Manchester United (en Tottenham mikt op Kevin Mirallas)

© Belga Image
Kevin Van der Auwera
Kevin Van der Auwera Online coördinator Trends

Axel Witsel ontkent dat hij op het punt staat Zenit Sint-Petersburg te verlaten voor Arsenal of AC Milan, maar hij droomt er wel van om ooit in de Premier League te spelen, en dan liefst bij Manchester United. Kevin Mirallas staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur.

In een interview met Bleacher Report in Qatar zegt Axel Witsel dat hij momenteel niet met een vertrek in het hoofd zit. ‘De geruchten (van een vertrek naar AC Milan of Arsenal, nvdr.) kloppen niet, ik weet daar niets van. Ik focus me nu op Zenit.’

Premier League

De Rode Duivel geeft wel toe dat hij op een dag voor een van de grootste clubs van Europa wil spelen. ‘Het klopt dat ik van de Premier League hou, het is volgens mij, samen met Duitsland en Spanje, een van de beste competities in de wereld.’

‘We zullen wel zien, ik ben nog jong. Ik heb als kind wel altijd van Manchester United gehouden’, verklapt de 26-jarige middenvelder.

Kevin Mirallas

Zijn collega-Rode Duivel Kevin Mirallas staat volgens de Britse pers in de belangstelling van Tottenham Hotspur, waar de 27-jarige spits naast Nacer Chadli, Moussa Dembélé en Jan Vertonghen de vierde Belg zou worden. Mirallas’ contract bij Everton loopt in 2016 af.

Dat het de Spurs menens is, bewijst het feit dat ze bovenop een transferbedrag middenvelder Aaron Lennon (27) in een deal met Everton zouden willen betrekken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content