Knotsgekke apotheose in Ajax – AC Milan (video)

© ImageGlobe
Kevin Van der Auwera
Kevin Van der Auwera Online coördinator Trends

Beteuterde gezichten bij Ajax na de 1-1 tegen AC Milan in groep H van de Champions League.

Beteuterde gezichten bij Ajax na de 1-1 tegen AC Milan in groep H van de Champions League. In de 90e minuut had verdediger Stefano Denswil de ArenA in Amsterdam in vuur en vlam gezet met een fraai kopbaldoelpunt. Een zege die de thuisploeg eigenlijk niet meer mocht ontglippen, maar daar besliste scheidsrechter Jonas Eriksson anders over. Na een lichte trekfout van Mike van der Hoorn op Mario Balotelli floot hij een penalty voor Milan in de 92e minuut. ‘Super Mario’ zette de strafschop zelf om en bezorgde de Italianen zo alsnog een punt. In de ‘Groep des Doods’ is Milan na twee speeldagen tweede met vier punten, twee minder dan leider Barcelona). Ajax is derde met één punt, Celtic puntenloos laatste.