Manchester City vernedert zwak AC Milan met 5-1 (video)

© Belga Image

Manchester City heeft AC Milan in een vriendschappelijke wedstrijd een zware nederlaag aangesmeerd.

In het Amerikaanse Pittsburgh, waar beide topclubs deelnemen aan de International Champions Cup, haalden de Citizens het met 5-1.

Stevan Jovetic, Scott Sinclair, Jesus Navas en Kelechi Ihenacho zorgden nog voor het halfuur voor een 4-0 voorsprong. Sulley Muntari milderde kort voor de rust. Op het uur legde Jovetic met zijn tweede goal de eindstand vast.

Selfie

Ondanks de zware nederlaag vond Milanspits Mario Balotelli de tijd om tijdens de wedstrijd met twee fans op de foto te gaan. Twee mannen waren het veld opgerend voor een selfie met Balotelli. De Italiaan nam alle tijd om met de twee op de foto te gaan.

Dedryck Boyata startte bij de City in de basis. De verdediger werd in minuut 77 gewisseld voor de Nederlander Karim Rekik. (Belga/KVDA)