Marouane Fellaini nekt Manchester United (video)

© AFP

Rode Duivel dient vicekampioen nederlaag toe in Premier League.

Manchester United verloor zijn wedstrijd van de eerste speeldag in de Premier League met 1-0 op het terrein van Everton. Marouane Fellaini scoorde het enige doelpunt van de partij. In de 57e minuut kopte hij een corner van Leighton Baines tegen de netten.

In de eerste helft had Fellaini ook al eens op de paal geschoten en kort voor zijn doelpunt bediende hij Leon Osman, die de deklat trof. In blessuretijd kreeg uitblinker Fellaini een applausvervanging.

Het doelpunt van Fellaini:

Kevin Mirallas keek van op de tribunes toe. Hij is pas volgende week speelgerechtigd. Bij Manchester startte aanwinst Robin van Persie op de bank. De Nederlandse spits mocht twintig minuten voor tijd invallen, maar kon het tij niet meer keren. (Belga/KVDA)