Michy Batshuayi scoort twee keer voor Marseille (video)

Belofteninternational Michy Batshuayi was opnieuw trefzeker voor zijn nieuwe club Olympique Marseille. In de met 5-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen het Nederlandse Willem II trof de ex-spits van Standard tweemaal raak.

L’OM klom in de 21e minuut op voorsprong via Florian Thauvin en vier minuten later zette Andre-Pierre Gignac de 2-0 ruststand op het bord.

Na de koffiepauze bracht nieuwbakken coach Marcelo Bielsa Batshuayi tussen de lijnen en in de 53e minuut deed de jonge aanvaller de netten een eerste keer trillen na fraai dribbelwerk. In de 82e minuut zorgde Benoit Cheyrou voor de 4-0 en acht minuten later maakte Batshuayi er vanaf de strafschopstip nog 5-0 van. De goals van Batshuayi vanaf 0:35:

Batshuayi had woensdag ook al gescoord voor Marseille tegen Benfica.

De eerste competitiewedstrijd voor Marseille staat gepland op 9 augustus. Dan nemen Batshuayi en co. het op tegen Bastia. (Belga/KVDA)