Schitterende Kevin De Bruyne scoort twee keer voor Wolfsburg (video)

Dankzij onder andere twee doelpunten van Rode Duivel Kevin De Bruyne boekte Wolfsburg in de Europa League een klinkende overwinning op het veld van het Russische Krasnodar.

Wolfsburg kwam voor de pauze op voorsprong dankzij een owngoal van Andreas Granqvist. Vlak na de koffie zette Kevin De Bruyne de 0-2 op het bord. Granqvist bracht na 51 minuten met een strafschopdoelpunt de spanning terug in de wedstrijd, maar na goals van de Braziliaanse international Luiz Gustavo en opnieuw De Bruyne na een scherpe counter liepen de Duitsers uit tot een geruststellende 1-4. De Braziliaan Wanderson zette vier minuten voor affluiten de 2-4 eindstand op het bord. Junior Malanda bleef de hele wedstrijd op de bank bij de bezoekers. Met vier punten uit drie wedstrijden klimt Wolfsburg in groep H voorlopig naast Everton naar de gedeelde leidersplaats. (Belga/KVDA)