Simon Mignolet meteen matchwinnaar bij Liverpool

© AFP

Rode Duivel Simon Mignolet pakte in zijn eerste wedstrijd bij Liverpool meteen punten voor zijn nieuwe club.

Rode Duivel Simon Mignolet heeft zich in zijn eerste officiële competitiewedstrijd bij zijn nieuwe club Liverpool meteen getoond. De Limburger, die deze zomer overkwam van Sunderland, pakte op Anfield Road in de openingswedstrijd in de Premier League tegen Stoke City (1-0) meteen punten voor zijn nieuwe club.

‘Big Si’, die een volledige wedstrijd tussen de palen stond, redde in de 89e minuut immers een strafschop van Walters en was nadien ook erg attent op de rebound van Jones.

Daniel Sturridge had kort voor rust voor de enige treffer uit de partij gezorgd. De Reds hadden vooral na de pauze de score nog kunnen uitdiepen, maar Stoke-doelman Begovic speelde een voortreffelijke partij. (Belga/SD)