WK-tegenstander Zuid-Korea verliest van Tunesië van Leekens

© AFP

Zuid-Korea heeft in het World Cup Stadium in Seoel zijn eerste oefeninterland in zijn WK-voorbereiding met 0-1 verloren van het Tunesië van bondscoach Georges Leekens.

Zuid-Korea, een van de tegenstanders van de Rode Duivels in de poulefase van het WK in Brazilië, heeft zijn eerste oefeninterland in zijn WK-voorbereiding met 0-1 verloren van het Tunesië van bondscoach Georges Leekens, de laatste tegenstander van de Belgen voor de afreis naar Brazilië.

Zouheir Dhaouadi scoorde in het World Cup Stadium in Seoel vlak voor de rust het enige doelpunt van de wedstrijd.

Daarnaast viel er nog slecht nieuws voor de jeugdige Zuid-Koreanen te noteren, want verdediger Jeong-Ho Hong moest na 58 minuten geblesseerd naar de kant.