Quo vadis Anderlecht?

Quo vadis Anderlecht?

Voor velen in België is het duel tussen Standard en Anderlecht de klassieker van het land, maar niet voor de spelers van Club. Die liggen erop gebrand om hun bekerzege een mooi vervolg te geven.


Gentse Feesten vallen extra vroeg dit jaar

Gentse Feesten vallen extra vroeg dit jaar

Als Gent zijn prestatie van vrijdag nog een paar keer bevestigt de komende weken, vallen de Gentse Feesten dit jaar twee maanden vroeger dan gewoonlijk. Alleen is tot nu geen enkel team in play-off één er in geslaagd om een paar keer naeen een topprestatie aan een resultaat te koppelen.Standard kan u rijk maken

Standard kan u rijk maken

Het blijft onwaarschijnlijk hoe Standard, door vriend en tegenstander op dit moment beschouwd als de best voetballende ploeg in de hoogste klasse, vanuit de anonimiteit op het voorplan trad.'Straks wordt Standard nog kampioen'

'Straks wordt Standard nog kampioen'

Elke maandag blikt Jacques Sys, hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine, terug op het voorbije voetbalweekend. Drie vragen, drie pertinente antwoorden. Deze week heeft hij het over Standard, Club Brugge en play-off 3.

Wint voor één keer het voetbal in Standard-Anderlecht?

Wint voor één keer het voetbal in Standard-Anderlecht?

Meer dan kwaliteit is agressiviteit de noemer waaronder de duels tussen Standard en Anderlecht zich de voorbije jaren afspeelden. Mocht er dit keer aan het voetbal worden gedacht, zou dat los van het resultaat al grote winst opleveren.
Cercle Brugge vecht licentie voor Moeskroen-Peruwelz aan bij BAS

Cercle Brugge vecht licentie voor Moeskroen-Peruwelz aan bij BAS

Cercle Brugge vecht de licentie eerste klasse voor Moeskroen-Peruwelz aan bij het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS). Volgens Cercle-voorzitter Frans Schotte heeft de fusieclub, met de huidige cijfers in de hand, volgend seizoen geen kans op overleven.