KRC Genk: 'Transfer Milinkovic verliep volgens FIFA-regels'

KRC Genk: 'Transfer Milinkovic verliep volgens FIFA-regels'

Terwijl middenvelder Sergej Milinkovic-Savic van KRC Genk enkele Italiaanse clubs beroert, duikt een opmerkelijk verhaal op. Een ex-bestuurder van de vorige club van Milinkovic stelt dat de Serviër in 2014 op een illegitieme manier naar Limburg kwam.

Ivan De Witte: "Gent moet in Gentse handen blijven"

Ivan De Witte: "Gent moet in Gentse handen blijven"

Ivan De Witte is de verpersoonlijking van het Gentse voetbalsprookje, meer dan welke speler ook. Dat hebben de supportersgezangen op de titelviering wel bewezen. Uitzonderlijk in het voetbal. De 68-jarige Moortselenaar is dan ook een uitzonderlijk man. Eén die behoort tot de uitstervende soort van voorzitters die clubliefde uitademen.10 om te zien in de nieuwe competitie

10 om te zien in de nieuwe competitie

Vergeet Obbi Oulare, Siebe Schrijvers, Cyriel Dessers of Julien de Sart, na hun doorbraak vorig seizoen staat alweer een nieuwe lichting talenten te popelen om zich te tonen in de Jupiler Pro League. Sport/Voetbalmagazine selecteerde tien namen om in het oog te houden.
De Camargo volgde in het spoor van Romario en Ronaldo

De Camargo volgde in het spoor van Romario en Ronaldo

Voor Igor de Camargo is de cirkel rond nu hij bij Genk tekende: de club waar zijn Europese carrière begon. In Sport/Voetbalmagazine doet makelaar Paul Stefani uit de doeken hoe de Braziliaanse spits in België belandde.Gent pakt eerste Supercup na winst tegen Club Brugge: 1-0

Gent pakt eerste Supercup na winst tegen Club Brugge: 1-0

AA Gent heeft in de Ghelamco Arena voor de eerste keer in de clubgeschiedenis de Supercup veroverd. In de 'Slag om Vlaanderen' haalde de landskampioen het met het kleinste verschil (1-0) van Bekerwinnaar Club Brugge. In de slotminuten scoorde Laurent Depoitre op aangeven van Moses Simon het enige doelpunt.