Stagedagboek vanuit Lausanne: met Ciman als rechtsachter

Stagedagboek vanuit Lausanne: met Ciman als rechtsachter

Dag drie van de stage van de Rode Duivels in Lausanne bracht wat duidelijkheid over de ploeg die zaterdag Zwitserland gaat bekampen in een eerste van drie oefeninterlands op weg naar Frankrijk.Met Ciman tegen Zwitserland?

Er komt steeds meer volk op de stage van de Rode Duivels in Lausanne. Langzaam sluiten zij die fit zijn, aan bij de groep. Verslag van Peter T'Kint die ter plaatse is.WS Brussel dreigt met juridische stappen 'wegens racisme licentiemanager'

WS Brussel dreigt met juridische stappen 'wegens racisme licentiemanager'

White Star Brussel roept de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) en de Pro League op om actie te ondernemen tegen licentiemanager Nils Van Brantegem, die zich volgens clubvoorzitter Charles Simar racistisch uitliet over geldschieter, algemeen manager en trainer John Bico.Dit is thuisbasis van Duivels tijdens EK

Dit is thuisbasis van Duivels tijdens EK

Tijdens het EK verblijven de Rode Duivels in een hotel in Bordeaux. De voetbalbond heeft dat hotel helemaal afgehuurd. Maar grote luxe moeten de Duivels niet verwachten. VTM NIEUWS-journalist Katleen Peeraer trok naar het Golf du Medoc in Bordeaux.


Standard Femina wint voetbaltitel

Standard Femina wint voetbaltitel

Standard Femina Luik heeft zich op de slotspeeldag van de play-offs in de Super League vrouwenvoetbal voor de achttiende keer in de clubgeschiedenis tot Belgisch kampioen gekroond.


Zo worden Duivels beveiligd tijdens EK

Zo worden Duivels beveiligd tijdens EK

In Frankrijk wordt alles in gereedheid gebracht voor de start van het EK op 10 juni. De uitvalsbasis van onze Rode Duivels in Frankrijk wordt Bordeaux, waar ze ook een wedstrijd spelen. Ze zullen er goed beschermd worden, want de politie zet een ongezien aantal agenten in, omdat in Frankrijk nog altijd de noodtoestand geldt na de aanslagen in november."We hebben twee types van veiligheidsagenten", klinkt het bij Pierre Dartout, prefect van de regio Aquitaine.


VTM maakt eigen EK-lied én videoclip

VTM maakt eigen EK-lied én videoclip

In Tienen lijkt de EK-koorts al toe te slaan: daar hebben meer dan 100 fans van de Rode Duivels een promospot opgenomen, allemaal volledig gekleed in de Belgische driekleur. De spot is vanaf volgende week te zien op VTM en moet iedereen warm maken voor de matchen van de Duivels. VTM heeft zelfs ook een eigen EK-lied gemaakt.


Tekeningen hielpen Izquierdo efficiënter te worden

Tekeningen hielpen Izquierdo efficiënter te worden

Dévy Rigaux, de teammanager van Club Brugge, zag dat José Izquierdo (23) een van de uitblinkers was tijdens de play-offs. In Sport/Voetbalmagazine verklapt hij het geheim achter die metamorfose.


Playoffs: Anderlecht nog niet zeker van tweede plaats na verlies bij Genk

Playoffs: Anderlecht nog niet zeker van tweede plaats na verlies bij Genk

Anderlecht is er op de negende en voorlaatste speeldag in Play-off 1 niet in geslaagd zich te verzekeren van de tweede plaats en het daarbijhorende ticket voor de derde voorronde van de Champions League. Paars-wit verloor met 5-2 bij Racing Genk. Achtervolger AA Gent won met 0-1 bij KV Oostende.


Nu in de winkel: speciaal nummer Rode Duivels

Nu in de winkel: speciaal nummer Rode Duivels

Sport/Voetbalmagazine pakt uit met 'Inside Rode Duivels', een extra dik en stijlvol nummer over onze nationale trots. Het ligt nu in de winkel.