Anthony Vanden Borre zit in beloftenselectie van Anderlecht tegen Genk

© Belga Image

Anderlecht-verdediger Anthony Vanden Borre behoort tot de selectie van 19 spelers van de Paars-witte beloften voor het competitieduel van de U21 van maandagavond tegen Racing Genk.

Dat maakten de Brusselaars bekend op de clubwebsite. De 29-voudige Rode Duivel werd door coach Nicolas Frutos weerhouden voor de partij in Denderleeuw (19u30).

Uithaal

Voor Anthony Vanden Borre wordt het zijn eerste wedstrijd sinds maanden. Hij had in augustus in een kranteninterview zwaar uitgehaald naar zijn coach Besnik Hasi en zijn ploegmaats en werd daardoor naar de B-kern verwezen.

Naast VDB selecteerde Frutos ook onder meer zes A-kernspelers (Imoh Ezekiel, Ibrahima Conte, Michaël Heylen, Fabrice N’Sakala, Trezeguet en doelman Davy Roef).

Kier

Bij de Belgische recordkampioen zijn ze mogelijk bereid de deur nog op een kier te zetten voor Vanden Borre, in goede doen één van de beste rechtsachters in België. ‘De waarheid ligt op het veld, we zullen met aandacht naar de wedstrijden van de beloften kijken. Daarna kunnen we over de toekomst spreken’, had manager Herman Van Holsbeeck begin deze maand nog laten optekenen.

In een exclusief interview met Sport/Voetbalmagazine zei Vanden Borre zelf dat hij een streep wil trekken onder alles wat er gebeurd is tussen hem en Anderlecht. (KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content