Belgacom gaat samenwerken met Club Brugge

02/07/12 om 11:30 - Bijgewerkt om 11:30

Bron: Sportmagazine

Belgacom en Club Brugge gaan samen in zee, zo kondigden ze op maandagochtend aan. Tegelijkertijd stelde de betaalzender ook zijn nieuwe voetbalkanaal 'Belgacom 11+' voor.

Belgacom gaat samenwerken met Club Brugge

© BELGA

De samenwerking tussen Club en Belgacom gaat verder dan sponsoring. Het wordt een interactief partnership dat inspeelt op het voetbalgebeuren met tal van multimediale toepassingen. Zo zal elke supporter die in juli Proximus-klant wordt, via een link op www.clubbrugge.be een maand lang gratis toegang krijgen tot Deezer, de online muziekcatalogus met meer dan 18 miljoen songs. Via de websites www.Belgacom11.be en www.deezer.com kunnen de supporters luisteren naar Blue Army, de radiozender van Club Brugge, met de favoriete playlists van de spelers. Wie dus graag weet welke songs er momenteel in de iPod van Ryan Donk steken, vindt hier zeker zijn gading.

Supporters die Belgacom-klant worden, krijgen waardebonnen voor aankopen in de Clubshop. Als Belgacom-klant kunnen ze dan uiteraard de Club van hun hart volgen op internet, Belgacom TV en zelfs Club TV, dankzij Internet Overal en TV Overal.

Nieuwe voetbalzender: Belgacom 11+

Op dezelfde persconferentie maakte Belgacom zijn plannen voor het komende voetbalseizoen bekend. Opvallendste vaststellingen daar: het Belgische voetbalaanbod (vijf matchen Jupiler Pro League, plus tweede klasse) blijft gratis voor de Belgacomabonnees en er wordt een apart voetbalkanaal geopend, Belgacom 11+. Voor 9,95 euro per maand kan je daar terecht voor wedstrijden uit de Champions League, de Spaanse en Portugese competities en enkele exclusieve programma's zoals Barça TV, RSCA TV en Club TV.

Het team van voetbalcommentatoren en -presentatoren wordt versterkt met drie namen: Peter Vandenbempt (die zijn bijdrages zal combineren met Sporza), Wilfried Mostinckx en Nicolas De Brabander. (MS)

Lees meer over:

Onze partners