Preud'homme laat zich opnaaien door zingende Anderlecht-fans: 'Je vous encule, bande de merde'

18/04/16 om 17:40 - Bijgewerkt om 17:39

Michel Preud'homme mag dan een oude rot in het voetbal zijn, hij laat zich nog steedss opnaaien door treiterige fans. 'Allez Michel, chanter avec nous'? Niet met Preud'homme.

Preud'homme laat zich opnaaien door zingende Anderlecht-fans: 'Je vous encule, bande de merde'

Michel Preud'homme laat zich opnaaien door Anderlecht-fans. © VTM

Michel Preud'homme mag dan een oude rot in het voetbal zijn, hij laat zich nog steedss opnaaien door treiterige fans. Dat bleek tijdens de topper tussen zijn Club Brugge en RSC Anderlecht van afgelopen zondag in het Constant Vanden Stock-stadion.

Een voetbalfan postte op Facebook VTM-beelden waarop te horen is hoe de Anderlecht-fans Preud'homme uitnodigen met hen mee te zingen. 'Allez Michel, chanter avec nous' klonkt het toen Youri Tielemans de 1-0 op het bord trapte. En de fans zijn dat blijven roepen tot de scheidsrechter de wedstrijd affloot.

Preud'homme zelf is niet te horen, maar mits een weinig kennis van het Frans en een beperkt inzicht in het liplezen valt wel duidelijk op te tekenen dat hij de kelk aan zich wil laten voorbijgaan. 'Je vous encule, je vous encule, bande de merde,' zo lipleest de fan het zelf. Een grove versie van 'de pot op, bende onnozelaars', zeg maar.

(SD)

Onze partners