Vargas: 'Mijn knie is helemaal hersteld'

29/06/12 om 09:48 - Bijgewerkt om 09:48

Bron: Sportmagazine

Ronald Vargas onderging een medische check-up en kreeg goed nieuws, zo meldde hij zelf in een Venezolaanse sportkrant.

Vargas: 'Mijn knie is helemaal hersteld'

© BELGA

Líder en deportes is de belangrijkste sportkrant van Venezuela en Ronald Vargas is er al een tijdje een van de sportcolumnisten.

Eind oktober vorig jaar zakte de onfortuinlijke Vargas in een bekerwedstrijd tegen Rupel Boom door zijn linkerknie. Aan diezelfde knie had hij in februari 2011, toen nog bij Club Brugge, ook al averij opgelopen. De revalidatie nam twee keer maanden in beslag.

Opluchting

Vorige week klonk Vargas in zijn column nog behoorlijk onzeker. "Ondanks het feit dat alles goed gaat, ben ik toch heel bang. Over het minste dat ik in mijn knie voel, ook al is het misschien een normaal pijntje, maak ik me zorgen."

Deze week meldt hij opgelucht dat hij na een medische check-up de boodschap kreeg dat alles in orde is. "Chirurgisch gezien is mijn knie helemaal hersteld. De enige raad die de dokters me gaven was om stap voor stap verder te werken en dat ik de groepstrainingen afwissel met oefeningen in de gym. Een dag groepstraining en dan een dag in de gym."

Gesprek met de trainer

Vargas had ook al een gesprek met trainer John van den Brom, schrijft hij in zijn column. "Hij kent me, hij heeft video's van me gezien en hij weet tot wat ik in staat ben. Hij vroeg me om voorzichtig te zijn en het kalm aan te doen. Waarschijnlijk zal hij me nog niet in de oefenwedstrijden opstellen om me niet te forceren." (SVH)

Lees meer over:

Onze partners