Belgen in het buitenland – Chadli en Dembélé helpen Tottenham aan driepunter tegen Sunderland

(Belga) Tottenham heeft zaterdag op de 15e speeldag van de Premier League met 1-2 gewonnen op het veld van Sunderland. Nacer Chadli en Moussa Dembélé stonden bij de Spurs in de basis. Jan Vertonghen speelde niet omwille van een enkelblessure.

Tottenham kwam in de 37e minuut op achterstand. Spurs-doelman Hugo Lloris kon de bal niet vasthouden en Johnson profiteerde. Vijf minuten later later lukten de Spurs de gelijkmaker. Chadli kopte een voorzet tot bij Paulinho, die van dichtbij niet kon missen. Dembélé zette zich vijf minuten na de pauze sterk door, zijn voorzet dwong O’Shea tot een owngoal. In de 73e minuut werd de Rode Duivel vervangen door Sandro. Chadli moest tien minuten later naar de kant voor Sigurdsson. Tottenham staat na deze overwinning met 27 punten zesde in het klassement, op 7 punten van leider Arsenal, dat zondag Everton ontvangt. (Belga)