Belgisch topmodel Fanny Neguesha is muze van Mario Balotelli

© AFP
Kevin Van der Auwera
Kevin Van der Auwera Manager online redacties

Mario Balotelli scoort aan de lopende band voor AC Milan en slaagt erin om uit de tabloids te blijven met negatieve uitspattingen. Zijn geheim: het Belgische topmodel Fanny Neguesha.

Mario Balotelli scoort aan de lopende band voor zijn nieuwe club AC Milan en slaagt er bovendien wonderwel in om uit de tabloids te blijven met negatieve uitspattingen. Zijn geheim: het Belgische topmodel Fanny Neguesha. Balotelli en Neguesha, beiden 22, worden al een tijdje aan elkaar gelinkt maar de twee tortelduifjes steken hun liefde niet meer onder stoelen of banken. Neguesha, die reeds de cover van Vogue sierde, verliet onlangs Parijs om haar geliefde te volgen naar Milaan en is sindsdien niet weg te slaan van zijn zijde.

Hartje

Afgelopen weekend was Neguesha een graag geziene toeschouwer in de tribune bij het competieduel tussen AC Milan en Parma (2-1). Toen Balotelli met een vrije trap scoorde voor de Rossoneri, maakte ze voor hem een hartje met haar handen.

Volgens de Italiaanse pers heeft Balotelli, die al een dochter heeft met zijn ex Raffaele Fico, zijn nieuwe vlam voorgesteld aan zijn adoptiemoeder. Balotelli werd geboren uit Ghanese immigranten.

Blitzdebuut

Dat Neguesha een gunstige invloed heeft op ‘Super Mario’, is overduidelijk. De aanvaller maakte een blitzdebuut bij Milan, dat hem tijdens de wintertransferperiode overnam van Manchester City. In drie wedstrijden vond Balotelli al vier keer de weg naar het net, terwijl hij vorige seizoen in de Premier League slechts één doelpunt maakte in veertien wedstrijden.

Balotelli is nu één doelpunt verwijderd van het clubrecord van Oliver Bierhoff, die in zijn eerste vijf wedstrijden in het shirt van Milan vier keer scoorde. Zondag kan Balotelli de Duitser evenaren als hij scoort in de stadsderby tegen zijn ex-club Inter.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier