Biglia en Messi spelen met Argentinië gelijk in Ecuador

(Belga) In de voorronde van het WK voetbal heeft Argentinië gisteren 1-1 gelijkgespeeld in Ecuador. Lucas Biglia viel een kwartier voor tijd in.

De bezoekers kwamen na vier minuten op voorsprong via Sergio Agüero, die een strafschop omzette. Dertien minuten later maakte Segundo Castillo gelijk. Het was meteen ook de eindstand in Quito. Lucas Biglia, voorlopig nog steeds Anderlecht-speler, mocht na 75 minuten invallen voor Ever Banega. Ook Lionel Messi startte op de bank. Hij verving op het uur Agüero. Argentinië leidt in de Zuid-Amerikaanse kwalificatiezone met 26 punten uit 13 wedstrijden en heeft het WK-ticket bijna op zak. Nog gisteren won eerste achtervolger Colombia, onder meer dankzij een penaltygoal van Falcao, met 2-0 van Peru. Carlos Bacca (Club Brugge) bleef op de bank. Chili haalde het met 3-1 van Bolivia, terwijl Uruguay met 0-1 ging winnen in Venezuela. (Belga)