Boateng trakteert San Siro op moonwalk (video)

© EPA

Belofte maakt schuld. De Ghanese middenvelder van AC Milan had aangekondigd dat hij zijn imitatie van Michael Jackson zou tonen als zijn club zich tot Italiaans landskampioen kroonde.

Belofte maakt schuld. Kevin Prince Boateng, de Ghanese middenvelder van AC Milan, had aangekondigd dat hij zijn imitatie van Michael Jackson zou tonen als zijn club zich tot Italiaans landskampioen kroonde. Dat gebeurde vorige week, en dus trok Boateng tijdens de huldiging, na het thuisduel van afgelopen zaterdagavond tegen Cagliari (4-1), zijn dansschoenen aan.

Hij trakteerde het San Sirostadion op een sublieme dansimitatie van de betreurde King of Pop op het nummer Billie Jean. Onderstaande video werd al meer dan 500.000 keer bekeken op YouTube:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De in Duitsland geboren Boateng (24) is sinds vorige zomer eigendom van Genua, dat hem meteen verhuurde aan AC Milan. Komende zomer trekt hij definitief naar de kersverse Italiaanse kampioen. Eerder kwam Boateng al uit voor Hertha Berlijn, Tottenham, Borussia Dortmund en Portsmouth. (KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier