Bobsleeër Johnny Quinn ‘zat voor tweede keer in 48 uur opgesloten in Sotsji’

© Johnny Quinn/Twitter
Kevin Van der Auwera
Kevin Van der Auwera Manager online redacties

Bobsleeër Johnny Quinn, die de wereldpers haalde nadat hij vast kwam te zitten in zijn badkamer in het olympisch dorp, zegt dat hij opnieuw is opgesloten.

De Amerikaanse bobsleeër Johnny Quinn, die de wereldpers haalde nadat hij vast kwam te zitten in zijn badkamer in het olympisch dorp in Sotsji, zegt dat hij opnieuw was opgesloten. Dit keer in een lift samen met twee ploegmaats.

‘Niemand zal dit geloven, maar we zitten vast in een lift’, zo twitterde Johnny Quinn gisteren samen met een foto van zichzelf terwijl hij de deur probeerde open te wringen.

Het klinkt inderdaad ongelooflijk, want Quinn is de man die minder dan 48 uur eerder het wereldnieuws had gehaald door zichzelf met zijn ‘bobsleeduwtechniek’ te bevrijden uit zijn badkamer. Na een douche op de openingsdag van de Olympische Winterspelen kreeg hij de deur van de badkamer niet meer open.

Het nieuwe voorval gebeurde toen hij terugkwam van een persconferentie over het eerste. Er waren twee ploegmaats bij hem, David Crips en Nick Cunningham. Volgens een woordvoerder van het team heeft het trio zichzelf kunnen bevrijden, al is niet bekend hoe ze dat gedaan hebben.

Now we’re stuck in the elevator! Can @JohnnyQuinnUSA get us out ? pic.twitter.com/sVbyksEXlc

— David Cripps (@Crippsee) February 10, 2014

Quinn is zeker niet de enige atleet in Sotsji die al problemen heeft ervaren met de bedenkelijke kwaliteit van de accomodatie. Zo tuimelden de Britse bobsleeërs Rebekah ‘Bex’ Wilson en Paula Walker zondag bijna in een lege liftschacht. ‘Paula Walker had bijna geen remster meer,’ zo liet Wilson weten in een tweet.

Wowzers! @paulawalkerGB nearly didn’t have her brakewomen after walking out into this! pic.twitter.com/7AzRxRsioX

— Rebekah Wilson (@BexGBbobsleigh) February 8, 2014

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier