Club wint Brugse Metten met 2-1 van Wolfsburg

(Belga) Club Brugge heeft vrijdagavond zijn traditionele galamatch op de Brugse Metten gewonnen met 2-1. Tegenstander was het Duitse Wolfsburg, met ex-Bruggeling Ivan Perisic. Tom De Sutter, pas overgekomen van landskampioen RSC Anderlecht, maakte zijn debuut in het blauwzwarte shirt en scoorde meteen.

Bij Wolfsburg stonden met Perisic en Jan Polak (ex-Anderlecht) twee bekende gezichten tussen de lijnen. Na negen minuten scoorde de Braziliaan Diego de 0-1. Na een uur mocht Tom De Sutter debuteren voor Club. Hij kwam Eidur Gudjohnsen vervangen. Vijf minuten na die wissel scoorde De Sutter de gelijkmaker. Vijf minuten voor tijd legde Mexime Lestienne met een knap doelpunt de eindstand vast. . (Belga)