David Beckham (39) hint naar comeback

© AFP
Kevin Van der Auwera
Kevin Van der Auwera Manager online redacties

Haalt David Beckham zijn voetbalschoenen opnieuw vanonder het stof? De voormalige kapitein van de Engelse nationale ploeg overweegt blijkbaar een terugkeer op het veld.

Haalt David Beckham zijn voetbalschoenen opnieuw vanonder het stof? De voormalige kapitein van de Engelse nationale ploeg denkt blijkbaar aan een terugkeer op het veld, mogelijk als speler-eigenaar van zijn club in Miami. Beckham hint naar een comeback in een BBC-reportage die maandag op BBC One wordt uitgezonden. ‘Nu ga ik naar basketbalmatchen kijken en als ik dan die atleten bezig zie, dan krijg ik die kriebel om zelf te spelen. En dan denk ik bij mezelf: zou ik terug kunnen spelen? Kan ik terugkeren?

De voormalige middenvelder van Manchester United, Real Madrid, AC Milan, Los Angeles Galaxy en Paris Saint-Germain zette vorig jaar op 38-jarige leeftijd een punt achter zijn carrière.

Hij wil in het Amerikaanse Miami een club oprichten om deel te nemen aan de Major League Soccer. Mogelijk wil hij voor die club ook spelen. Beckham: ‘Er is nog nooit een speler-eigenaar geweest, maar wie weet kan dat wel?’

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier