‘David Beckham doneert loon bij PSG aan kinderziekenhuis’

© AFP
Kevin Van der Auwera
Kevin Van der Auwera Manager online redacties

Hoe zou het nog zijn met de belofte dat het loon van David Beckham bij PSG naar het goede doel gaat?

Hoe zou het nog zijn met de belofte dat het loon van David Beckham bij PSG naar het goede doel gaat? Volgens de Franse krant Le Parisien is beslist om alvast een deel van zijn salaris, dat naar verluidt circa 200.000 euro per week bedraagt, aan het Necker-kinderziekenhuis te doneren. Op de dag van zijn officiële voorstelling op 31 januari zei David Beckham, die bij PSG een contract tekende tot en met 30 juni ek., dat hij gedurende vijf maanden zijn salaris niet zou ontvangen. ‘Dit gaat naar liefdadigheidswerk voor kinderen. Net als PSG wil ik graag kinderen in moeilijkheden helpen’, kondigde de 37-jarige Engelse middenvelder toen aan.

Volgens Le Parisien is ‘enkele dagen geleden’ de beslissing genomen om al zeker meer dan 500.000 euro te doneren aan twee goede doelen. Een daarvan is het Necker-ziekenhuis, het grootste kinderziekenhuis van de Franse hoofdstad. Andere begunstigden zijn nog niet bekend.

PSG geeft geen commentaar op het bericht en zegt dat het te gepasten tijde een mededeling zal doen. Een woordvoerster van het ziekenhuis zegt nog geen informatie te hebben gekregen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier