Doelpunten Ferreira-Carrasco bezorgen Monaco een punt

(Belga) Yannick Ferreira-Carrasco heeft vandaag op de 10e speeldag in de Ligue 1 twee keer de weg naar de netten gevonden voor Monaco. Rode Lantaarn Sochaux kwam echter nog langszij, waardoor de Monegasken tevreden moesten zijn met een punt.

Ferreira-Carrasco bracht na vijf minuten de bezoekende ploeg al op voorsprong, amper vijf minuten later verdubbelde de aanvallende middenvelder de score. In de tweede helft bezorgden Cedric Bakambu (56.) en Joseph Romeric Lopy (69.) Sochaux alsnog een gelijkspel. Het Valenciennes van Ariël Jacobs, dat zaterdag 2-2 gelijkspeelde tegen Rennes, is zo opnieuw de hekkensluiter. Monaco staat na 10 speeldagen met 22 punten op de tweede plaats in de Franse eerste klasse, op twee punten van Paris Saint-Germain. (Belga)