DualPenSports

Zoals de titel al weggeeft, maakt deze draagbare Nintendo 3DS-game gebruik van twee styluspennetjes in plaats van één om het aanraakscherm van de console mee te beroeren.

Platform: 3DS

Zoals de titel al weggeeft, maakt deze draagbare Nintendo 3DS-game gebruik van twee styluspennetjes in plaats van één om het aanraakscherm van de console mee te beroeren. In de praktijk vormen de twee meegeleverde pennetjes een interessante maar amper onderbouwde gimmick.

De zeven sporten (waaronder voetbal, boksen, boogschieten en basketbal) stellen uw reflexen op de proef maar vereisen meestal twee eenvoudige handelingen, zoals het aangeven van richting en snelheid.

Elke sport is speelbaar in verschillende modi. Zo kunt u bijvoorbeeld bij het voetballen simpelweg balletjes naar een doel trappen of in een tweede, iets uitdagendere variant de bal in een specifiek gebied van het net mikken.

Al deze handelingen zijn evenzeer met één pennetje te verrichten. Sterker nog: probeer maar eens zonder tafel of bureau als ondergrond op een draagbare console te spelen met in elke hand een pennetje.

Daarbij komt nog dat er amper plezier te beleven valt aan de stroeve, ongeïnspireerde uitwerking van de sporten en minigames.

Score: 5. (DD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier