Ook het deze week verschenen Fit & Fun probeert een graantje mee te pikken van de nu al enkele jaren bijzonder populaire virtuele fitnessrage.

Platform: Wii

Aan fitnessgames heeft de Nintendo Wii nooit een gebrek gehad. Toch zijn de toepassingen die op een innoverende manier gebruik maken van de bewegingsgevoelige besturingsmogelijkheden van de spelconsole én een positieve uitwerkingen hebben op uw uithoudingsvermogen, spierkracht, snelheid of reflexen op slechts één magere hand te tellen.

Ook het deze week verschenen Fit & Fun probeert een graantje mee te pikken van de nu al enkele jaren bijzonder populaire virtuele fitnessrage, maar slaagt er nergens in om met een eigen identiteit zijn bestaan te rechtvaardigen.

De vijftig verschillende oefeningen (gaande van Tae Bo, naar badminton, jogging en zelfs deltavliegen) variëren van oeverloos saai naar leuk voor amper twee minuten tot ronduit belachelijk.

Het spel wordt door de producent in de markt gezet als een volwassen variant op het bekende Wii Fit, maar is zowat op alle domeinen (besturing, architectuur, innovatie, opbouw persoonlijk fitnessprogramma…) het mindere broertje.

Deze game zal er dan ook niet in slagen om u uit uw zetel te krijgen.

Score: 4. (DD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier