Happy birthday, Big Fella! (video)

© IMAGEGLOBE

Donderdag 22 november viert Marouane Fellaini zijn 25ste verjaardag. Bij wijze van verjaardagsgeschenk een compilatiefilmpje van zijn sterkste momenten…

Woensdag viert Marouane Fellaini zijn 25ste verjaardag. Bij Everton speelt de populaire middenvelder trouwens met het shirtnummer 25, voorbode van een superseizoen?

Op 22 november 1987 werd de Rode Duivel met Marokkaanse roots geboren in Etterbeek. En zijn eerste voetbalstappen zette Fellaini in het Brusselse. Van zijn zeven tot tien jaar speelde hij voor RSC Anderlecht, waarna hij via omwegen langs Bergen, Francs Borains en Charleroi in 2004 uiteindelijk bij Standard terecht kwam. Vier seizoenen later werd The Big Fella voor 18,5 miljoen euro aan Everton verkocht: de duurste Belgische transfer tot dan toe.

In de Premier League ontpopte Fellaini zich tot een publiekslieveling en met zijn opvallende kapsel werd de hij zelfs een mode-icoon in Engeland. Bij wijze van verjaardagsgeschenk vind je op onze website een filmpje met enkele van zijn beste momenten. Happy birthday, Big Fella! (MS)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier