Hazard, De Bruyne en Lukaku met Chelsea onderuit tegen Real Madrid

(Belga) Een Belgisch getint Chelsea heeft gisteren in een oefenduel in het Amerikaanse Miami een 1-3 nederlaag tegen Real Madrid geleden. De partij, die gespeeld werd voor maar liefst 67.000 toeschouwers, stond in het teken van het weerzien van Chelsea-coach Jose Mourinho met zijn ex-club Real. De onvermijdelijke Cristiano Ronaldo was met twee treffers opnieuw beslissend voor de Koninklijke, voor de Londenaars scoorde Ramires.

Bij de Londense topclub kwamen drie Rode Duivels in actie. Eden Hazard speelde een volledige partij, Kevin De Bruyne verving na de rust clubmonument Frank Lampard en Romelu Lukaku speelde de eerste helft. “Het was niet mijn beste wedstrijd, op naar de volgende. Je kan alleen maar leren uit zulke duels”, tweette De Bruyne. “Ongelukkig vandaag”, klonk het bij Lukaku. De oefenpot tegen Real was de finale van de International Champions Cup, een prestigieus voorbereidingstoernooi in de Verenigde Staten met acht topclubs. De Blues spelen zaterdag in Washington nog een laatste oefenwedstrijd tegen AS Roma. Chelsea – Real Madrid 1-3 Doelpunten: Chelsea: Ramires (16.) Real Madrid: Marcelo (13.), Ronaldo (31., 56.) (Belga)