Het wielerkookboek

Het wielerkookboek staat bol van de lekkere gerechtjes, overzichtelijk ingedeeld in ontbijt, middagmaal, avondmaal plus wat suggesties voor tussendoortjes.

Het beoefenen van topsport vergt veel opofferingen en energie. De combinatie van topsport en culinair genieten is verre van vanzelfsprekend. Zeker in een harde sport als het wielrennen is het altijd opletten met de voeding.

De Chefs on Tour, het label waaronder een aantal chef-koks meereizen met wielerploegen Omega Pharma-Lotto en Rabobank naar de grote rondes, proberen het nuttige aan het aangename te koppelen.

De kunde, expertise en jarenlange restaurantervaring van koks als Piet Huysentruyt en Jeroen De Pauw wordt ten dienste gesteld van de renners van beide ploegen opdat die zo goed mogelijk zouden presteren in een zo aangenaam mogelijk (culinair) klimaat.

Het wielerkookboek staat bol van de lekkere gerechtjes, overzichtelijk ingedeeld in ontbijt, middagmaal, avondmaal plus wat suggesties voor tussendoortjes. Bij elke maaltijd in dit kwaliteitsvol kookboek staan naast wat tips en hints ook een duidelijke foto en een opsomming van alle ingrediënten. Moeilijk is het dus niet. Een aanrader voor elke wielerliefhebber én lekkerbek. Smakelijk. (JG)

‘Het wielerkookboek’ van Gino Laureyssen werd uitgegeven door Roularta Books, telt 157 pagina’s en kost € 19,95.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier