Hilarische beelden: WK-ref in catacomben de mist in (video)

© YouTube
Matthias Stockmans
Matthias Stockmans Redacteur van Sport/Voetbalmagazine en Knack Focus.

Assistent scheidsrechter Joe Fletcher mocht voor het eerst in zijn leven een WK-wedstrijd mee in goede banen leiden, de topper tussen Spanje en Chili dan nog. Net wanneer de ogen van de wereld op hem gericht waren, ging de Canadees de mist in. Een hilarische en pijnlijk herkenbare fail.

De boog moet niet altijd gespannen staan. Dat vond ook Iker Casillas, doelman en aanvoerder van de Spaanse nationale ploeg. Terwijl de elftallen van Spanje en Chili in de catacomben klaarstonden om het Maracañastadion te betreden, kwam een official nog even de aanvoerders van beide teams succes wensen. Assistent scheidsrechter Joe Fletcher, een Canadees, dacht echter dat de man ook hem de hand wilde schudden, maar ‘mispakte’ zich aan die inschatting. Met de klassieke beweging -wrijvend over het haar- probeerde hij zijn misser te camoufleren. Casillas, die naast hem stond, was echter een aandachtig getuige. De Spaanse goalie bedekte het voorval met de mantel der liefde. Een glimlach en een vriendschappelijk klopje op de schouder boden troost. Helaas voor Fletcher staat alles wel netjes op beeld, en nu op You Tube.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier