Koster tot 2012 trainer van Club Brugge

© Belga

Adrie Koster blijft tot de zomer van 2012 trainer van Club Brugge. De Nederlander heeft zijn contract bij de West-Vlaamse club verlengd.

Dat heeft Club Brugge woensdag bekendgemaakt.

Koster is sinds vorige zomer trainer van Club Brugge. Hij tekende toen een contract voor één seizoen. Begin maart werd de optie gelicht om daar nog een seizoen bij te doen. Nu tekende Koster een contract voor de komende twee seizoenen, dus tot de zomer van 2012.

“Zijn aanpak, keuzes en stijl hebben gewerkt bij Club Brugge”, zei voorzitter Pol Jonckheere. “Hijzelf vindt het werkklimaat ook zeer gunstig. De resultaten betekenen voor ons niet alles.”

“Er heerst hier een goede verstandhouding. Ik ga nu verder kijken hoe ik de ploeg stap voor stap verder vooruit kan helpen”, zei Koster.

Play-off 1

Club Brugge strijdt momenteel in play-off 1 om de landstitel. Met nog acht wedstrijden te gaan, bedraagt de achterstand op leider Anderlecht acht punten.

Koster blijft gaan voor het hoogst haalbare. “We kunnen als Club Brugge niet tevreden zijn met een tweede of derde plaats. We gaan voor de uitdaging,” zei hij.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier